ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ
Τοποθεσία

Χτισμένο στα περίχωρα της Ρόδου, δίπλα στην τουριστική περιοχή Ιξιά, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Sun Beach καταλαμβάνει μια παραλιακή θέση στο δημοφιλές θέρετρο της Ιαλυσού (περιοχή Τριάντα), μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου (10 λεπτά οδήγησης, 8 χμ.). Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα ελάχιστα στην περιοχή που παρέχουν απευθείας πρόσβαση στην παραλία και αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε τα περισσότερα αξιοθέατα του νησιού.

Το αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο (8 χλμ.) ενώ υπάρχει στάση μέσων μαζικής μεταφοράς στην πλατεία Ιαλυσού μόλις 500 μέτρα από το ξενοδοχείο με τακτικά δρομολόγια από και προς την πόλη της Ρόδου. Επιπλέον, υπάρχει κοντινός σταθμός ταξί, ενώ οι πελάτες του ξενοδοχείου μας έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις ειδικές προνομιακές τιμές της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων Sun Rent a car.

 

 

 

Προτάσεις για δραστηριότητες στην περιοχή Τριάντα:

Στην περιοχή υπάρχουν πολλά καταστήματα, εστιατόρια και bars που ενδείκνυνται για την βραδινή σας έξοδο, ενώ οι περιοχές της Ιαλυσού και της Ιξιάς είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι προορισμοί για τους λάτρεις του surfing και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένα κέντρα εκμάθησης.

Κοντινά Αξιοθέατα:

Η νέα και η περίφημη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου –Unesco World Heritage City (8 χλμ), ο Ναός του Απόλλωνα και το αρχαίο Ολυμπιακό Στάδιο (6 χλμ), το Μοναστήρι Φιλέρημος με τον επιβλητικό Σταυρό (5 χλμ.), το Ενυδρείο (9χλμ), το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου στη Μεσαιωνική Πόλη (9χλμ), το μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης (9χλμ) στη νέα πόλη, η Κοιλάδα με τις Πεταλούδες (20χλμ), η Αρχαία πόλη Κάμειρος (28 χλμ), το Χωριό και η Ακρόπολη της Λίνδου (50χλμ), το Κάστρο της Μονολίθου (65 χλμ), το Ακρωτήριο Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο του νησιού (80 χλμ.).