Evening Shows-4
Evening Shows-7
Evening Shows-5
Mini Disco-1
Ψυχαγωγία – Διασκέδαση

Στο Sun Beach έχουμε δημιουργήσει ένα κόσμο διασκέδασης και παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους για να εξασφαλίσουμε ότι εσείς και η οικογένεια σας θα έχετε μια αξέχαστη διαμονή.

Με ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας που καλύπτει έξι ημέρες, να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πάντα μια πολύ καλή επιλογή για να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μερικές διατάσεις (stretching) και να συνεχίσετε παίζοντας βελάκια, γαλλικές μπάλες ή να εξασκήσετε τον στόχο σας με τα μαθήματα τοξοβολίας! Ακολουθούν aqua- gym ασκήσεις στην πισίνα, αγώνες beach volley και διάφορα παιχνίδια αναγνώρισης κοκτέιλ και αν δεν έχετε εξαντληθεί και αντέχετε ακόμα, ελάτε στην πισίνα για ένα αγώνα πόλο ή volley.

Το απόγευμα διοργανώνονται μαθήματα χορού και ποδοσφαιρικοί αγώνες, ενώ λίγες ώρες αργότερα προσπαθήστε να μην χάσετε την τελετή απονομής διπλωμάτων στους μικρούς νικητές. Ότι κι αν σχεδιάζετε για το βράδυ, μην ξεχάσετε ότι στο μπαρ Ορφέας, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και να παρακολουθήσετε διασκεδαστικά σόου όπως YouTube, King for a night, Broadway Musical, Mamma Mia σε μια πολύ κεφάτη ατμόσφαιρα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το πρόγραμμα ψυχαγωγίας είναι διαθέσιμο από αρχές Μαίου έως μέσα Οκτωβρίου.